Nieuws

Interact start ook sales trainingen voor IT-resellers

Value add distributeur Interact breidt zijn trainingsaanbod uit met sales trainingen voor zijn resellers. De datacenter specialist kan deze opleidingen ook op maat aanpassen aan individuele resellers.

“Tijdens contacten met onze resellers hebben we vastgesteld dat er nood is aan high-level sales trainingen,” zegt marketing manager Jürgen De Wolf. “Vaak zijn deze trainingen heel duur tot onbetaalbaar en allerminst toegespitst op de IT-sector.”
 
Daarom start interAct dit najaar binnen zijn training center met de organisatie van sales trainingen voor resellers. Er wordt een ruim aanbod aan praktijkgerichte eendags sales modules aangeboden, zowel voor verkopers als voor sales managers. Daarbij worden twee formules aangeboden: ofwel een op maat gemaakte training, waarbij de training zowel bij de reseller zelf als bij Interact gehouden kan worden. Ofwel kan de reseller intekenen op een abonnement voor 3 of van 8 modules. Een dergelijk abonnement is dan een jaar geldig. Wie nu intekent op een dergelijk abonnement, kan gebruik maken van een aantrekkelijke promotie.
 
Om het aanbod te promoten organiseert Interact op 26 augustus een vrijblijvende Sales Academy infoavond. Deze vindt plaats van 17u tot 18u30.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business