Nieuws

Panasonic verdeelt DECT-telefonie in de Belux via Global Sat

Panasonic System Networks Europe heeft telecomdistributeur Global Sat aangesteld als distributeur voor zijn uitgebreide gamma DECT-telefonie in België en het Groothertogdom Luxemburg.

“Om het volledige DECT-assortiment efficiënt op de Belgische markt te introduceren, zochten we een distributiepartner die meer doet dan alleen de fysieke verdeling van producten,” zegt country manager België Karl Everaert van Panasonic System Networks Europe. “Het moest een partner worden die uitstekende contacten heeft in diverse verkoopkanalen en strategisch kan meedenken over de beste distributieaanpak. Die partner vonden we recent in Global Sat.
 
Panasonic ontwikkelt en verdeelt een ruim gamma aan producten, onderverdeeld in groepen, zoals televisies, home entertainment, bureautica, draagbare pc’s, fototoestellen, huishoudtoestellen en toestellen voor professionele en consumentencommunicatie. In dat ruime gamma verenigt Panasonic System Networks Europe alle communicatiesystemen die je aan een netwerk kunt koppelen. Panasonic heeft op vlak van consumententelefonie een marktaandeel van ruim twintig procent in Europa. “Ook de draadloze DECT-telefonie valt daaronder en we hebben dat gamma recent uitgebreid,” zegt Everaert.
 
Global Sat moet dus helpen dat gamma nog beter in de markt te zetten. Global Sat is een gespecialiseerde telecomdistributeur die sinds vorig jaar in België actief is, maar al meer dan tien jaar vanuit Luxemburg werkte. “We voeren een doeltreffend beleid van nabijheid, betrouwbaarheid en innovatie. En we garanderen de (grote) merken die we vertegenwoordigen én onze 1500 verkooppunten (retailbedrijven, winkelketens, aankoopcentrales, zelfstandigen, …) sterke commerciële resultaten,” zegt managing director Frédéric Suetens.
 
De samenwerking met Panasonic is voor Global Sat een logische stap. “We zijn deskundigen in onze kernbusiness,” zegt Suetens. “En kijken uit naar merken met producten die bij ons aanbod aansluiten. Dat is met DECT-telefonie zonder meer het geval. Bovendien zijn we met Panasonic zeker van topkwaliteit en een strategisch partnerschap.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business