Nieuws

Inter Access wint Accelerate Partner of the Year Award bij Oracle

Dienstenleverancier Inter Access is door Oracle bekroond met de Accelerate Partner of the Year Award. Het is het tweede jaar op rij dat Inter Access in de prijzen valt bij Oracle.

Vorig jaar won Inter Access de bekroning voor Best Mid Market Oracle Applications Partner. Dit keer slaat de erkenning dus op de kennis die Inter Access heeft op het gebied van Accelerate, de E-Business Suite oplossing van Oracle voor productiebedrijven. In het algemeen ziet Inter Access in deze beloning ook een erkenning van zijn inspanningen op het gebied van Oracle-technologie en –toepassingen. Oracle prees Inter Access ook voor zijn kwalitatieve inhoudelijke bijdrage aan Oracle-evenementen.
 
Managing director Steve Lannoye van Inter Access België was tevreden met de bekroning: “we tonen aan op meerdere vlakken uitzonderlijke resultaten te behalen met Oracle-oplossingen bij middelgrote organisaties. Tegelijk spreekt deze award ook het vooroordeel tegen dat Oracle-oplossingen onbereikbaar zouden zijn voor middelgrote ondernemingen.”
Inter Access telt in de Benelux 700 medewerkers die zich richten op oplossingen van marktleiders als Oracle, Microsoft en SAP.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business