PFU Imaging Solutions, een dochteronderneming van Fujitsu, viert haar vijftigste verjaardag, en dat mag de wereld geweten hebben. Ter gelegenheid van het jubileum worden de ScanSnap S1300 en S1500 in een feestelijk kleedje gegoten. Geheel in lijn met de traditionele Japanse esthetiek worden beide toestellen voorzien een duurzame laklaag en een adelaar gemaakt van puur […]

Advertentie

PFU Imaging Solutions, een dochteronderneming van Fujitsu, viert haar vijftigste verjaardag, en dat mag de wereld geweten hebben. Ter gelegenheid van het jubileum worden de ScanSnap S1300 en S1500 in een feestelijk kleedje gegoten.

Geheel in lijn met de traditionele Japanse esthetiek worden beide toestellen voorzien een duurzame laklaag en een adelaar gemaakt van puur goudpoeder. Deze adelaar is het symbool van de Japanse prefectuur Ishikawa, die bekend staat om het zogenaamde Wajima-lakwerk.

De ScanSnap S1300 en S1500 zijn beide documentscanners die geavanceerde mogelijkheden bieden om het scannen gemakkelijker en intuïtiever maken. Zonder de scaninstellingen te moeten aanpassen, kunnen verschillende soorten documenten worden gescand en omgezet naar digitale afbeeldingen of doorzoekbare pdf-bestanden. De S1500 verwerkt hierbij tot 20 pagina’s per minuut, terwijl de draagbare S1300 blijft steken op 8 pagina’s.

Klanten die één van de feestelijke ScanSnaps willen kopen, kunnen hiervoor terecht in het reguliere distributiekanaal. Reken echter op een stevig prijskaartje, want de winkeladviesprijzen bedragen 2.500 en 1.750 euro voor respectievelijk de ScanSnap S1500 en S1300, exclusief BTW. Wie echter voor 31 oktober één van de normale ScanSnap-modellen koopt, kan zich inschrijven voor een loterij waarin tien van de gelakte exemlaren worden weggegeven.
 

Advertentie