De nieuwe schermen uit de 41-serie meten 18,5 tot 23 inch en zijn uitgevoerd in zwart. AOC bestempelt het design als functioneel en tijdloos, waardoor ze perfect in haast elke omgeving zouden moeten passen. Door de plaatsing van een USB 2.0-poort bovenaan het toestel kan een webcam zonder ellenlange kabel worden bevestigd. Zes van de […]

Advertentie

De nieuwe schermen uit de 41-serie meten 18,5 tot 23 inch en zijn uitgevoerd in zwart. AOC bestempelt het design als functioneel en tijdloos, waardoor ze perfect in haast elke omgeving zouden moeten passen. Door de plaatsing van een USB 2.0-poort bovenaan het toestel kan een webcam zonder ellenlange kabel worden bevestigd.

Zes van de nieuwe modellen zijn traditionele LCD-schermen, terwijl op vier gebruik werd gemaakt van energiebesparende LED-achtergrondverlichting, die volgens AOC garant staat voor uiterst contrastrijke beelden en opvallende diepe zwarten.Twee van de schermen, het 2241Sg- en 2241Vg-model (beide 21,5 inch) zijn daarenboven geschikt voor openbare ruimten omdat ze door een optionele glasplaat beschermd kunnen worden tegen vuil, vingerafdrukken en beschadiging.

Alle nieuwe beeldschermen voldoen aan de Energy Star en EPEAT energienormen., en gebruikers kunnen zelf onnodig energieverbruik voorkomen dankzij een uitschakeltimer en instelbare energiebesparingsfuncties.

Winkeladviesprijzen van de schermen, die leverbaar zijn vanaf augustus, moeten nog worden bepaald.

Verdelers: ASBIS Netherlands, Complies, Copaco, Genesis Technology, ITC MULTIMEDIA, iTheater, Mega Sellers, NCS International, TAINIC Technology, XS2 Europe

Advertentie