Nieuws

Microsoft deelt telefoons uit

Elke medewerker van Microsoft krijgt binnenkort een telefoon met het gloednieuwe besturingssysteem Windows Phone 7. Dat werd bekendgemaakt op Microsofts jaarlijkse Global Exchange-conferentie.

Het nieuws werd opgepikt op Twitter door ZDNet-blogger en Microsoftwatcher Mary-Jo Foley. Intussen heeft ook Edward Claessens, de Belgische woordvoerder van Microsoft, bevestigd dat zo’n negentigduizend werknemers een Phone 7-telefoon krijgen.

Technologieblog Gizmodo heeft ook de hand kunnen leggen op een interne mail van Andy Lees, bij Microsoft verantwoordelijk voor Windows Phone 7.

Lees: “Er wordt heel wat over geschreven, en velen onder jullie vragen zich af hoe ze zo’n toestel te pakken kunnen krijgen en meer betrokken kunnen worden. Daarom ben ik verheugd om te mogen aankondigen dat elke Microsoftwerknemer een Windows Phone 7 zal krijgen, zodra we de software lanceren in de verschillende markten wereldwijd. Wanneer je een toestel krijgt, hangt af van waar je werkt, en wat je provider en de lanceerdatum is.”

Een slimme zet van Microsoft om voor relatief lage kosten snel een wereldwijde mond-aan-mondcampagne op te zetten, al is het niet nieuw. Eerder verspreidden ook Apple en Google massaal telefoons onder hun personeel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business