Nieuws

Freecom bouwt archiefkast van harde schijven.

Freecom kiest een ouderwets ontwerp voor een moderne gadget: externe harde schijven die net als een archiefmap een plaklabel en ringband krijgen, zodat consumenten eenvoudig hun gegevens gescheiden kunnen opslaan en openen.

Het Nederlandse Freecom ontwierp een usb-houder die tot drie afzonderlijke externe harde schijven kan herbergen. Het  wil zo het bewaren van gegevens buiten de computer om duidelijker maken voor thuisgebruikers. Elke schijf uit de Mobile Drive CLS-serie kan afzonderlijk worden gelabeld; met de houder kunnen alle harde schijven tegelijk worden benaderd op dezelfde computer. Volgens Freecom zorgt deze oplossing ook voor minder kabelproblemen op het bureau.

De Mobile Drive CLS is in oplopende opslagggroottes verkrijgbaar, gaande van 250 GB tot 640 GB. De kleinste uitvoering verkoopt de onderneming voor 79 euro, de grootste is verkrijgbaar voor 129 euro. Voor de CLS Dock 3 moet nog eens 17,95 euro op tafel komen. Alle onderdelen van deze opslagserie zijn al in de winkel verkrijgbaar.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business