De overname van Bell Micro door zijn collega-distibuteur Avnet is afgerond. Zowel de aandeelhouders als de regulerende autoriteiten hebben hun zegen gegeven over deze overname. Hoe het allemaal praktisch aangepakt zal worden, is nog niet duidelijk. Wel is al geweten dat de naam Bell Micro verdwijnt. Dat vertelde oprichter Don Bell zelf aan het Britse […]

Advertentie

De overname van Bell Micro door zijn collega-distibuteur Avnet is afgerond. Zowel de aandeelhouders als de regulerende autoriteiten hebben hun zegen gegeven over deze overname.

Hoe het allemaal praktisch aangepakt zal worden, is nog niet duidelijk. Wel is al geweten dat de naam Bell Micro verdwijnt. Dat vertelde oprichter Don Bell zelf aan het Britse CRN. Bell krijgt een rol als consultant bij Avnet.
 
De wereldwijde distributiebaas van Bell Micro, Graeme Watt, wordt president van Avnet Technology Solutions voor Europa. Watt was sedert 2004 aan de slag bij Bell Micro en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Voor hij bij Bell Micro actief was, stond hij aan het hoofd van Tech Data Europa.

Geen velden gevonden.