Distributeur Tech Data sleutelt constant aan zijn InTouch webshop. Recent zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de tool nog gebruikersvriendelijker en completer te maken. Vorige maand werden een aantal nieuwe zaken op de site actief gemaakt. Zo wordt de voorraad van de producten gedurende de dag continue geüpdate in de catalogus van de reseller. […]

Advertentie

Distributeur Tech Data sleutelt constant aan zijn InTouch webshop. Recent zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de tool nog gebruikersvriendelijker en completer te maken.

Vorige maand werden een aantal nieuwe zaken op de site actief gemaakt. Zo wordt de voorraad van de producten gedurende de dag continue geüpdate in de catalogus van de reseller. Zo ziet de reseller onmiddellijk of Tech Data op die dag een nieuwe levering heeft ontvangen en kan hij ook direct uit voorraad bestellen. Bij vele producten wordt ook een extra indicatie geplaatst van hoeveel exemplaren van een product nog gaan binnenkomen.
 
Ook het mandje om te bestellen is volledig vernieuwd. Het mandje bestaat nu uit drie tabbladen, wat bestellen nog makkelijker maakt. Dank zij kleurencodes kan de reseller zien hoeveel stock er voorradig is. Nieuw is ook het zoeken op sleutelwoord, bv laser, om snel alle laserprinters terug te vinden.
 
Tot slot kan de reseller op de productdetailpagina’s ook extra informatie vinden die het hem mogelijk maakt om aan upselling te doen. Zo kan hij bv zien welke bundels beschikbaar zijn. Verder is daar ook de informatie over service packs, over welke supplies compatibel zijn, enzovoort.