Vier studenten van de Howest-hogeschool in Kortrijk hebben de tweede plaats behaald in de categorie spelontwikkeling op de Microsoft Imagine Cup in Polen. De professionele bachelor Digital Arts and Entertainment (DAE) van de Howest-Hogeschool raakte in de drie jaar dat de categorie Game Development georganiseerd wordt telkens in de finale. Het is de tweede medaille […]

Vier studenten van de Howest-hogeschool in Kortrijk hebben de tweede plaats behaald in de categorie spelontwikkeling op de Microsoft Imagine Cup in Polen.

De professionele bachelor Digital Arts and Entertainment (DAE) van de Howest-Hogeschool raakte in de drie jaar dat de categorie Game Development georganiseerd wordt telkens in de finale. Het is de tweede medaille voor de school.

Shift
Met hun bedrijfje NomNom Productions ontwikkelden Rob De Reycke, Jeroen Tavernier, Leslie Van den Broeck en Jerry Verhoeven afgelopen jaar het puzzelspel Shift. De jury was onder de indruk en beloonde hen met de zilveren plak en tienduizend dollar aan zakgeld. De eerste plaats gaat naar een team uit Thailand.

Shift is een puzzelspel dat bestaat uit één centraal eiland met verschillende eilandjes eromheen. Om het centrale eiland te laten bloeien moeten eerst problemen op de kleine eilandjes worden opgelost.