Roots biedt producten van Streamserve in Belgische markt

Communicatiespecialist Streamserve heeft voor de Belgische markt een samenwerking afgesloten met Roots Software. Beide bedrijven werkten al samen, maar nu is dat ook geofficialiseerd.

Roots zal alle StreamServe-oplossingen in de Belgische markt aanbieden. Hierbij sluiten beide bedrijven goed aan bij thema’s zoals duurzaamheid, elektronisch factureren en het reduceren van onnodig dubbelwerk.
 
Organisaties kunnen dankzij de samenwerkingsovereenkomst profiteren van IT-oplossingen die zijn gericht op het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in ieder denkbaar formaat. Bovendien zijn bedrijven en instellingen met deze oplossingen in staat actief bij te dragen aan het verhogen van hun duurzaamheid.
 
“Roots heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en  dat sluit perfect aan bij onze visie,” zegt Arjen Wiersma, vice-president van Streamserve Benelux. “Zij hebben in de afgelopen jaren een grote expertise opgedaan van onze oplossingen en zijn in staat deze zo optimaal mogelijk in te zetten. Momenteel staan we op het punt een nieuw concept in de markt te zetten. Hierbij is Roots een belangrijke partner voor ons.”
 
“We zijn bijzonder tevreden met dit nieuwe partnership,” zegt Erik Dehaen, managing director van Roots Software. “Roots Software werkt al jaren met StreamServe. Ondermeer bij DHL Global Forwarding waar we de software ontwikkelen voor het printen,beheren en de procesautomatisering van alle officiële documenten. StreamServe speelthierbij een centrale rol en we zijn dan ook overtuigd van de mogelijkheden dieStreamServe biedt. Hiermee kunnen wij organisaties niet alleen voorzien van duurzameoplossingen, waardoor zij enorme kostenbesparingen kunnen realiseren. Zij kunnen ookde communicatie met hun klanten aanzienlijk verbeteren en dus de klanttevredenheid en loyaliteit verhogen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business