Rene Oskam verhuist naar F5 Networks

Rene Oskam is bij netwerkenspecialist F5 Networks aan de slag gegaan als Benelux sales directeur. In die functie is hij verantwoordelijk voor het aansturen van het sales team, het opzetten en uitbouwen van de verkoopsstrategie en het onderhouden van de strategische contacten met partners en klanten.

Rene Oskam heeft jarenlange ervaring in diverse sales- en managementfuncties bij een groot aantal bedrijven. Voordat hij bij F5 in dienst kwam, was hij country manager Benelux bij leverancier van beveiligingsoplossingen Check Point. Daaraan voorafgaand bekleedde hij de functie van operations director bij Cisco. Eerder was Oskam onder meer managing director bij Comstor en Landis.
 
“Ik kijk ernaar uit om voor F5 Networks een bijdrage te leveren aan de uitbouw van de Benelux-regio,” zegt Oskam. “Het bedrijf levert een krachtige technologie voor Application Delivery Networking. Ik verwacht dat ik mijn ervaring bij wereldwijd opererende ICT-bedrijven kan gebruiken om deze groei te optimaliseren in een markt die zich snel ontwikkelt.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business