Nieuws

Toshiba TEC selecteert PC-PoS Europe als distributeur

Automatiseringsspecialist Toshiba TEC Benelux heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met PC-PoS Europe. Dat bedrijf wordt de nieuwe distributeur van de etikettenprinters en inktlinten van Toshiba TEC in de Benelux.

PC-PoS Europe is de grootste Europese value add distributeur supplier op het gebied van retail, Point Of Sales, Auto-ID en RFID hardware. Binnen het partnership neemt PC-PoS Benelux het complete Auto-ID productportfolio van Toshiba TEC in haar assortiment op, met als speerpunten de desktop en draagbare printers.
 
“De Toshiba TEC Auto-ID producten zijn een perfecte aanvulling op ons huidig assortiment, en dit bijkomende aanbod geeft onze klanten de nodige keuzevrijheid,” zegt Eric Knaapen, director sales & marketing van PC-PoS Benelux. “Naast de naamsbekendheid van Toshiba is het vooral de betrouwbare kwaliteit van hun printoplossingen die doorslaggevend zijn geweest om deze samenwerking te starten. We zijn ervan overtuigd dat zij de perfecte partner zijn in een groeiende Auto-ID markt.”
 
Toshiba TEC heeft reeds een sterk bestaand netwerk van trouwe wederverkopers in de Benelux maar beoogt door de samenwerking met deze succesvolle partij haar positie op de Auto-ID markt verder te verstevigen.

”Door het aanstellen van PC-PoS als distributeur in de Benelux willen we naast onze traditionele Auto-ID partners ook andere kanalen de toegang verschaffen tot ons premium gamma etiketten-, barcode- en RFID-printers,” zegt Tom Geerinck, business unit manager Auto-ID bij Toshiba TEC Benelux. “PC-PoS heeft bovendien de nodige expertise in huis om steeds een kwalitatieve ondersteuning te bieden, hetgeen hen volgens ons de ideale one-stop-shop maakt voor alle Auto-ID behoeften van IT-integratoren en softwarebedrijven actief in de meest diverse sectoren.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business