Windows 7 SP1 gelekt

Het eerste servicepack voor Windows 7 is gelekt. Op torrentsites zou een versie van SP1 circuleren.

Service Pack 1 wordt in de loop van juli in een publieke bèta in vijf talen vrijgegeven, de Nederlandse editie volgt enkele weken later. Maar volgens het Britse ITPro is SP1 al gelekt in de vorm van een torrent. Het zou gaan om build 7601.16562.100603-1800.

Wel wordt afgeraden om via torrentsites op zoek te gaan naar Service Pack 1. De kans is groot dat er naast de echte download ook geïnfecteerde versies circuleren waarmee hackers ongeduldige downloaders willen inpakken.

[related_article id=”161452″]

Bovendien is SP1 binnen enkele weken vrij verkrijgbaar en bevat het updatepakket nauwelijks nieuwe functies. Het is vooral een verzameling van patches om bugs en beveiligingsfouten op te lossen.

Een dergelijke release wordt evenwel nauw in de gaten gehouden door bedrijven. Zij zien de komst van SP1 vaak als het teken dat het besturingssysteem volwassen genoeg is om op de werkvloer te implementeren. Recent liet Microsoft nog weten dat er sinds de lancering 150 miljoen exemplaren van Windows 7 zijn verkocht.. Dat zijn er zeven per seconde.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business