Value add distributeur Bell Micro benoemt Patrick Melchior (43) tot business development  manager voor de regio Luxemburg. In zijn nieuwe functie is hij het eerste aanspreekpunt voor bestaande Bell Micro-klanten. Daarnaast is Melchior verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en new business in Luxemburg. Patrick Melchior heeft ruim twintig jaar sales- en accountmanagementervaring. Voordat […]

Advertentie

Value add distributeur Bell Micro benoemt Patrick Melchior (43) tot business development  manager voor de regio Luxemburg. In zijn nieuwe functie is hij het eerste aanspreekpunt voor bestaande Bell Micro-klanten. Daarnaast is Melchior verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en new business in Luxemburg.

Patrick Melchior heeft ruim twintig jaar sales- en accountmanagementervaring. Voordat hij bij Bell Micro in dienst trad, was hij onder andere werkzaam bij IBM Global Services als manager business continuity and resiliency services. Hier was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diensten als continuïteitsbeheer en advisering  in verschillende consultancytakken. Daarnaast droeg hij bij aan het op de kaart zetten van de continuity- en resiliency-diensten van IBM in Luxemburg. Eerder was Melchior account manager bij Siemens Business Services en enterprise account manager bij Hewlett Packard, waar hij op strategisch niveau opereerde.
 
 “Ik ben erg verheugd deel uit te mogen maken van het dynamisch Bell Micro-team,” zegt Patrick Melchior. “Ik zie het als een mooie opportuniteit  om opnieuw aan de slag te gaan met een aantal klanten en business partners die ik al goed ken. Zo bouwen we samen aan de perfecte samenwerking.”
 
“Luxemburg is een belangrijk land voor onze vendors en we willen onze lokale partners zo goed mogelijk bedienen,” vindt managing director Pierre Furnal van Bell Micro Belux . “Melchior heeft een ruime ervaring als IT-sales-professional in deze regio. Met hem aan boord optimaliseren we de steun aan onze partners en kunnen we ons Luxemburgse resellernetwerk verder ontwikkelen.”