Wat ben je met supersnel internet als één programma alles opslorpt? NetBalancer laat je je bandbreedte beter verdelen. De naam NetBalancer verklaart de werking  van het programma al min of meer. Met het programma kan je de beschikbare bandbreedte beter balanceren. Dat doe je door aan elk proces een prioriteit toe te kennen, of in […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Wat ben je met supersnel internet als één programma alles opslorpt? NetBalancer laat je je bandbreedte beter verdelen.

De naam NetBalancer verklaart de werking  van het programma al min of meer. Met het programma kan je de beschikbare bandbreedte beter balanceren. Dat doe je door aan elk proces een prioriteit toe te kennen, of in sommige gevallen het netwerkverkeer te blokkeren of te limiteren.

[download_file]

Met dit programma kan je een download- of uploadratio instellen, of het verbruik ervan nader bekijken. Momenteel zijn de volgende prioriteitenopties mogelijk: hoog, normaal, laag, blokkeren, negeren of limiteren.

NetBalancer 2.0

Het programma dat we hier aanbieden is maar een probeerversie van NetBalancer. Daarom kan je maar aan vijf processen een prioriteit geven. Al is het naast een trafiekmanager ook een uitstekende tool om te meten hoeveel verkeer je nu net via Firefox of Outlook hebt verbruikt.