Nieuws

Nieuw partnerprogamma bij McAfee

Security specialist McAfee pakt uit met een nieuw partnerprogramma. Het nieuwe programma werd opgesteld op basis van feedback van de partners zelf. Wereldwijd wil McAfee aan al zijn partners hetzelfde programma voorstellen.

Het nieuwe partner programma biedt eenvoudige, productieve en winstgevende programma’s de resellers. voor de channel community van McAfee. De uitbreidingen zijn onderverdeeld in drie hoofdgebieden: Marge Advantage-programma’s, Enablement Advantage-programma’s, en Secure Computing partner programma-integratie.
 
Het Margin Advantage programma laat partners toe een betere financiële vergoeding te krijgen voor de producten met toegevoegde waarde die ze verkopen. Als onderdeel van dit programma is in de Verenigde Staten ook al een Deal Protection module uitgewerkt. Partner Enablement slaat vooral op de uitgebreide technische ondersteuning die partners krijgen, en de technische resources die beschikbaar zijn om de technologische kennis bij de partners te verhogen. Verder zijn ook alle resellers die gecertificeerd partner waren van het vorig jaar door McAfee overgenomen Secure Computing nu geïntegreerd in het partnerprogramma van McAfee zelf.
"De lancering van ons verbeterde programma laat ons continue contact met onze partners zien. Daarnaast worden onze partners beloond voor de investering die zij doen in McAfee," zegt Alex Thurber, senior vice president van Worldwide Channels bij McAfee. "We hebben het McAfee Security Alliance partner programma aangepast, om er zeker van te zijn dat we een winstgevend kanaal leveren en het daarmee gemakkelijker maken voor onze partners om zaken te doen met McAfee."
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business