Nieuws

Maak Windows weer stabiel

Windows weer stabiel, test van 2 droom-pc's, test online back-updiensten, koopgids muizen en toetsenborden

Windows terug stabiel
Het is nu eenmaal eigen aan Windows: op een bepaald moment is de ‘bitrot’ te ver gevorderd en slabakt de hele pc. Maak je borst al maar nat, want met deze tips en tools wek je je Windows-installatie weer tot leven.

Gids voor je virtuele ‘ik’

Sociale netwerken zoals Facebook, Netlog, Hyves en LinkedIn oefenen een steeds grotere invloed uit op hoe we werken, communiceren en consumeren. Hoe zet je deze netwerken helemaal naar je hand, hoe haal je er persoonlijk voordeel uit en hoe zorg je voor een smetteloos imago?

Online back-up

Een off-site back-up voorzien is goedkoper dan ooit: gebruik gewoon een online back-updienst. We vergelijken verschillende ‘cloud’ back-updiensten op hun aanbod en prijsstelling. Zijn je bestanden echt veilig?

Muizen en toetsenborden
Welke invoerapparatuur je gebruikt, is vaak een heel persoonlijke keuze. Op basis van verschillende gebruikersscenario’s geven we gericht aankoopadvies.

Desktops & Notebooks

Deze maand nemen we vier notebooks onder de loep, alsook twee absolute droom-pc’s.

DVD met unieke cadeau’s: vollledige versie Diskeeper 2009 + e-book ‘300 pc-tips’

Slechts één doel heeft de redactie bij een nummer met dvd: je zoveel waar voor je geld bieden door je unieke software cadeau te doen. Deze keer verdienen we een extra stevig schouderklopje. Je krijgt immers niet alleen een jaarlicentie voor de professionele defragmentatiesoftware Diskeeper 2009 Home Edition, we pakken eveneens uit met een gratis digitale versie van het boek "300 pc-tips". Dit speciale e-book bevat een enorme collectie van de allerbeste computertips. De interface laat je toe om op een aangename en vlotte manier te grasduinen in het aanbod.

Verder vind je op deze dvd een 90 dagenversie van LogMeIn Pro², én kun je aan de slag met probeerversies van Adobe Photoshop CS5 Extended en nog veel meer onmisbare applicaties. Geniet van de zomer!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business