Nieuws

Citrix introduceert XenDesktop Spearhead Program voor partners

Citrix Systems introduceert het Citrix XenDesktop Spearhead Program. Tien partners in de Benelux krijgen via dit programma kosteloos toegang tot onder meer training, technische en commerciële support en speciale evenementen. Het doel van het programma is partners te helpen om desktopvirtualisatie te positioneren, verkopen en implementeren bij eindgebruikers.
 
Een selecte groep partners uit de Benelux die aan een aantal strenge eisen voldoen is geselecteerd om samen met Citrix de desktopvirtualisatiemarkt te veroveren: het gaat om Real Dolmen, ePact, PQR, IT Oost Nederland, Qwise, Nobel, Imtech, Open Line, Centric en Centix. Deze partners hebben kosteloos toegang tot technische en commerciële training en speciale evenementen. Daarnaast worden ze officieel erkend als ’XenDesktop Virtualisation Specialist’ en krijgen ze priorisering bij de toekenning van leads.

André Lodewijks, channel manager Benelux van Citrix: “Het afgelopen jaar is de interesse in desktopvirtualisatie enorm toegenomen en volgen de veranderingen elkaar in snel tempo op. De introductie van XenDesktop 4 heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat desktopvirtualisatie veel sneller en goedkoper is uit te rollen binnen een organisatie, terwijl de gebruikerservaring is verbeterd. Door dit partnerprogramma kunnen we, samen met onze partners, de definitieve doorbraak van desktopvirtualisatie in het Belgische bedrijfsleven waarmaken.”

 “Met XenDesktop 4 hebben gebruikers altijd en overal toegang tot hun virtuele desktop en applicaties, ongeacht het device waarop ze werken”, zegt Lodewijks. “Daarnaast levert HDX-technologie een high-definition gebruikerservaring; met FlexCast-technologie kunnen alle soorten desktops worden geleverd aan alle soorten gebruikers. De integratie met de applicatievirtualisatie-oplossing XenApp maakt het mogelijk om applicaties on-demand te leveren. De open architectuur van XenDesktop, ten slotte, zorgt ervoor dat gebruikers het maximale kunnen halen uit hun investering, door de integratie met verschillende type hypervisors en storage-oplossingen.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business