Tech Data is een samenwerking aangegaan met Bebook. Bebook is een leveranciers van innovatieve e-readers en laat deze voortaan verdelen via Tech Data. Er komen meteen drie e-readers in het gamma. Volgens Tech Data hebben fabrikanten en resellers die al e-readers verkopen, heel positieve verkoopcijfers genoteerd in deze productcategorie. Dat geeft Tech Data ook aan […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Tech Data is een samenwerking aangegaan met Bebook. Bebook is een leveranciers van innovatieve e-readers en laat deze voortaan verdelen via Tech Data. Er komen meteen drie e-readers in het gamma.

Volgens Tech Data hebben fabrikanten en resellers die al e-readers verkopen, heel positieve verkoopcijfers genoteerd in deze productcategorie. Dat geeft Tech Data ook aan als reden voor de opname van Bebook in zijn gamma. Na de digitale camera, de digitale camcorder en de GPS, kan de e-reader hét nieuwe product worden dat de verkoop van de reseller kan helpen stijgen. Bebook hoort inderdaad perfect thuis in de retailmarkt, maar ook resellers die zich richten naar de KMO of corporate markt kunnen dit product positioneren als eindejaars- of personeelsgifts.
 
BeBook streeft ernaar om de meest innovatieve e-readers met een ultieme gebruikerservaring op de markt te brengen. De nadruk bij het ontwikkelen van de Bebooks ligt dan ook bij innovatie, design, kwaliteit en gebruiksgemak. Bebook zet 3 hardware producten klaar voor de markt, elk in een verschillend prijssegment, voor ieder wat wils dus. Daarnaast kunnen ze ook een assortiment van accessories aanbieden zodat de eindgebruiker zijn kleinood kan personaliseren en u uw marge kan opdrijven.
BeBook koos expliciet voor Tech Data wegens zijn kracht in de breedte en sterk communicatieplatform.