In de Verenigde Staten hebben de beursautoriteiten hun goedkeuring gegeven aan de overname van distributeur Bell Micro door zijn concurrent Avnet. Als ook Europa niet tegenwerkt, kan de overname begin volgende maand afgerond worden. Avnet maakte eind maart bekend dat het zijn sectorgenoot Bell Micro wilde overnemen. Avnet was bereid ongeveer 600 miljoen dollar neer […]

Advertentie

In de Verenigde Staten hebben de beursautoriteiten hun goedkeuring gegeven aan de overname van distributeur Bell Micro door zijn concurrent Avnet. Als ook Europa niet tegenwerkt, kan de overname begin volgende maand afgerond worden.

Avnet maakte eind maart bekend dat het zijn sectorgenoot Bell Micro wilde overnemen. Avnet was bereid ongeveer 600 miljoen dollar neer te tellen voor Bell Micro.
 
Na de Amerikaanse en Canadese autoriteiten moet nu ook Europa nog het licht op groen zetten. Europa heeft tot begin juli de tijd om verzet aan te tekenen of extra vragen te stellen. Eind juni is er een speciale aandeelhoudersvergadering van Avnet om de overname goed te keuren. 
 
Het gezamenlijke bedrijf zal een omzet hebben van ongeveer 20 miljard dollar op jaarbasis.

Geen velden gevonden.