Dossier Mobility In vier cijfers geven we een beeld van het mobiele kantoor anno 2010. Maar we besteden ook aandacht aan enkele toestellen die deze nieuwe generatie van mobiele medewerkers mogelijk maken. De smartphones komen aan bod maar ook het hele productaanbod aan notebooks, en hoe u daarin uw ideaal mobiel maatje vindt. CRM Buyers […]

Advertentie

Dossier Mobility
In vier cijfers geven we een beeld van het mobiele kantoor anno 2010. Maar we besteden ook aandacht aan enkele toestellen die deze nieuwe generatie van mobiele medewerkers mogelijk maken. De smartphones komen aan bod maar ook het hele productaanbod aan notebooks, en hoe u daarin uw ideaal mobiel maatje vindt.

CRM Buyers Guide
Hierin vindt u meest volledige overzicht van de meest gebruikte CRM-softwarepakketten en de belangrijkste CRM-functies. Plus een overzicht van de partners van de drie grootste leveranciers. En om u vertrouwd te maken met alle functies in de tabel, lichten we ze toe door enkele typische CRM-gebruikers te volgen bij hun activiteiten.
 

[download_file]

Dossier Boekhouden
Boekhoudsoftware lijkt enkel een verplicht nummertje maar het blijkt een dynamische markt. We zetten zes trends in boekhoudsoftware op een rijtje, en bekijken wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Videoconferencing, één aswolk later
Voor de aanbieders van videoconferencing was de vulkaanuitbarsting in IJsland een onverwachte zegen van boven. Zal de technologie nu helemaal doorbreken?

En verder gaan we na hoe schadelijk roken is voor de gezondheid van uw computer, bespreken we de wet voor bewakingscamera’s, maken we een stand van zaken rond het intranet, en vragen we ons af waarom SAP zes miljard wil betalen voor Sybase.