Software distributeur Portland zette een reeks seminars op om resellers wegwijs te maken in de materie van managed services. Op 30 juni wordt ook in België een van de Next Generation Reseller events georganiseerd. De Belgische sessie wordt in Waver gehouden. Managed services laten de reseller toe om zijn business anders te organiseren, de beheerkosten […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Software distributeur Portland zette een reeks seminars op om resellers wegwijs te maken in de materie van managed services. Op 30 juni wordt ook in België een van de Next Generation Reseller events georganiseerd. De Belgische sessie wordt in Waver gehouden.

Managed services laten de reseller toe om zijn business anders te organiseren, de beheerkosten te verlagen en de efficiency te verhogen. De IT-specialisten van de reseller winnen kostbare tijd zodat hij nog beter in staat is om interne en externe klanten te bedienen en dat is pure winst, zegt Portland.
 
Tijdens de Next Generation Reseller events komt onder meer een onderwerp als software-as-a-service ter sprake, terwijl ook aandacht besteed wordt aan het samenstellen van het assortiment, het maken van meer marge en het zorgen voor continue inkomsten.
 
Meer informatie over deze roadshow is te vinden op de speciale website die Portland hiervoor bouwde.