Security specialist Symantec heeft Philippe Janssens aangesteld als country manager voor België en Luxemburg. Janssens heeft een jarenlange ervaring in de IT-sector en zal zich focussen op klanten en partners. Per 1 juni zal Janssens de activiteiten in België en Luxemburg leiden vanuit de nieuwe Symantec-kantoren in Vilvoorde. Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor het definiëren […]

Advertentie

Security specialist Symantec heeft Philippe Janssens aangesteld als country manager voor België en Luxemburg. Janssens heeft een jarenlange ervaring in de IT-sector en zal zich focussen op klanten en partners.

Per 1 juni zal Janssens de activiteiten in België en Luxemburg leiden vanuit de nieuwe Symantec-kantoren in Vilvoorde. Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor het definiëren en managen van de organisatie, strategieën en middelen die nodig zijn om een sterke omzetgroei te genereren, optimale klantentevredenheid te garanderen en de motivatie en de dynamiek van zijn team op peil te houden. In zijn functie als country manager zal Philippe Janssens rechtstreeks rapporteren aan Symantec’s Vice President EMEA Western Region, Michel Bensadoun.

Met zijn internationale profiel en brede talenkennis brengt Janssens meer dan 25 jaar ervaring in marketing, sales en management in de IT-sector naar Symantec. Hij startte zijn carrière als sales representative bij IBM Belgium en had later diverse management functies bij HP, NCR, EMC, Veritas en Business Objects.  

 

Advertentie