Double-Take Software breidt certificeringsprogramma uit

Double-Take Software, gespecialiseerd in workload optimalisatie software, zet voor zijn partners, distributeurs en resellers een sneller en beter Sales Professional Certification Program op. Dit gratis programma voorziet de channel partners van opleidingen over de producten, positionering, licentiestructuren en verkoopsondersteuning van Double-Take Software.

Daarnaast verschaft het programma de partners toegang tot de informatie en tools die ze nodig hebben om hun samenwerking met Double-Take Software ten volle te kunnen benutten. Partners die dit programma succesvol beëindigen worden ‘Certified Double-Take Software Sales Professionals’. Zij kunnen eindgebruikers de disaster recovery en business continuity-oplossingen leveren die aan hun zakelijke behoeften tegemoet komen.
 
Het ‘Sales Professional Certification Program’ van Double-Take Software bestaat uit twee opleidingen gevolgd door een examen dat bij goed resultaat de certificering oplevert. Het programma is gratis en het duurt minder dan 90 minuten om het traject te voltooien.  
 
“De partners van Double-Take Software vormen een essentieel onderdeel van ons succes, en we zijn er ons ten zeerste van bewust dat we deze relaties voortdurend moeten onderhouden. We hebben hard gewerkt om een motiverende omgeving te creëren voor iedereen die betrokken is bij Double-Take Software. Onze gerenommeerde oplossingen en ons toegewijde partnerprogramma vormen een winstgevende mogelijkheid voor al onze partners,” zegt Peter Doens, Sales Manager Benelux bij Double-Take Software.

In België werkt Double-Take ondermeer al samen met Systemat,, Cheops, Orbit, NC Computing, Skillteam en Silicon.
 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business