Peter Hoekstra wordt Benelux-baas van Azlan-divisie Tech Data

De Nederlander Peter Hoekstra is door Tech Data benoemd tot Azlan director Benelux. Hij moet de diverse Azlan-divisies in de Benelux samensmelten tot één geïntegreerd Azlan.

Begin dit jaar is Azlan fors uitgebreid door de overname van CDG Europe in Nederland en Source in België. Bij de overname van CDG door Tech Data was Hoekstra algemeen directeur van CDG Europe. “Hij kan terugblikken op een zeer succesvolle carrière en bezit ook de gedrevenheid en het juiste inzicht om onze Azlan-ambitie waar te maken,” zegt Patrick Steenssens, country manager Tech Data Benelux. “We streven er immers naar om Azlan binnen de Collection of Specialists strategie van Tech Data verder uit te bouwen tot uw bevoorrechte partner. Dankzij ons compleet aanbod van verschillende Enterprise technologieën zullen onze gespecialiseerde teams samen met u de groeimarkten van Storage, Datacenter Virtualisatie en Unified Communication nog beter kunnen bedienen,” schrijft Steenssens in een bericht aan de klanten van Tech Data.

Pieter Van Hertbruggen (Azlan België), Nico Vercammen en Danny Herreman (Azlan Source) zullen rechtstreeks aan Peter Hoekstra rapporteren. Hoekstra zelf rapporteert aan Patrick Steenssens.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business