Chrome OS wordt gelanceerd tijdens het vierde kwartaal van dit jaar. Dat heeft productmanager Sundar Pichai gezegd in het Cloud Computing-forum van de Computexbeurs in Taipei.   Tijdens het gesprek werd Pichai gevraagd naar de verhouding tussen Chrome en Android. Hij zei dat de markt dankzij het openbronplatform de kans krijgt om te bepalen welk […]


Chrome OS wordt gelanceerd tijdens het vierde kwartaal van dit jaar. Dat heeft productmanager Sundar Pichai gezegd in het Cloud Computing-forum van de Computexbeurs in Taipei.

 

Tijdens het gesprek werd Pichai gevraagd naar de verhouding tussen Chrome en Android. Hij zei dat de markt dankzij het openbronplatform de kans krijgt om te bepalen welk besturingssysteem het beste werkt voor de massa. Het is duidelijk dat Android in trek is. Hoe Chrome OS zich zal ontwikkelen, is vol spanning afwachten.


Aan het Cloud Computing-forum nemen eveneens bestuurders van Microsoft en Intel deel. Computex organiseert meerdere discussiefora tijdens de beursdagen om de trends van de laatste jaren te bespreken.