Volgens de distributeurs is de recessie voorbij. Uit cijfers die verzameld werden, blijkt dat de verkopen hoger liggen dan voor de crisis uitbrak in 2008. De cijfers werden verzameld door de NDP Group Distributor Track and Context Sales Watch, die zijn informatie baseert op gegevens die ze doorkregen van de Global Technology Distribution Council. Uit […]

Advertentie

Volgens de distributeurs is de recessie voorbij. Uit cijfers die verzameld werden, blijkt dat de verkopen hoger liggen dan voor de crisis uitbrak in 2008.

De cijfers werden verzameld door de NDP Group Distributor Track and Context Sales Watch, die zijn informatie baseert op gegevens die ze doorkregen van de Global Technology Distribution Council. Uit de cijfers moet dus blijken dat het weer veel beter gaat met de technologie industrie. De cijfers slaan voorlopig enkel op de Amerikaanse markt.

Volgens CEO Tim Curran van de GTDC was er in april een groei met 27 procent ten opzichte van een jaar geleden. Vooral de verkopen van desktops en notebooks doen het goed, met een vooruitgang van 25 procent. Opslag groeide 23 procent en netwerktechnologie scoorde zelfs een stijging met 28 procent. Ook consumentenproducten als flat panel televisies en videoopnamemateriaal scoorden goed.

Advertentie