Een technologiewebsite heeft Intels interne planning kunnen bemachtigen. Daarin staan alle chips voor het komende jaar beschreven. Volgens de afbeeldingen die Engadget in handen kreeg, verschijnen er dit jaar nog drie nieuwe Consumer Ultra-Low Voltage-chips. Dat zijn processors met een enorm laag energieverbruik, kleine afmetingen en een lage hitteopwekking. Daarnaast is er sprake van enkele […]

Advertentie

Een technologiewebsite heeft Intels interne planning kunnen bemachtigen. Daarin staan alle chips voor het komende jaar beschreven.

Volgens de afbeeldingen die Engadget in handen kreeg, verschijnen er dit jaar nog drie nieuwe Consumer Ultra-Low Voltage-chips. Dat zijn processors met een enorm laag energieverbruik, kleine afmetingen en een lage hitteopwekking.

Daarnaast is er sprake van enkele mobiele krachtpaardjes. De Core i5-chips krijgen er twee broertjes bij van 3,2 GHz en 3,33 GHz. De Core i7-reeks verwelkomt de 640M die tot wel 3,46 GHz kan gaan. Deze drie chips blijven onder een verbruik van 35W.

Wil je nog meer details weten over de nieuwe Sandy Bridge-technologie, dan kun je de gelekte afbeeldingen op Engadget bekijken.

 

Advertentie