Nieuwste editie van Business Village succesvol

De recentste editie van de Ingram Micro Business Village die vorige week in de kelders van Tour & Taxis plaatsvond, was een groot succes. Nooit eerder namen zoveel vendors deel aan deze jaarlijkse hoogmis voor de resellers.

In vergelijking met vorig jaar tekenden liefst 18 extra vendors voor een stand op de Business Village. Alles samen namen 71 vendors deel. Ook het aantal ingeschreven resellers lag met 2500 bijzonder hoog. Vorig jaar waren er 1900 inschrijvingen. De editie van vorig jaar in Edingen werd bewust kleinschalig gehouden, maar uit de evaluaties leerde Ingram Micro toch dat de bezoekers meer van een Brusselse locatie houden.
 
“We hebben er alles aan gedaan om deze editie succesvol te maken,” zegt senior marketing manager Axel Degreef van Ingram Micro. “We zijn een broadliner en dan moet je tonen dat je volk op de been kan brengen. Eerst zorgden we er voor dat er meer vendors dan ooit deelnamen, vervolgens zetten we alles op alles om een groot aantal bezoekers aan te trekken.” Door het hoge aantal inschrijvingen was het al meteen toen de deuren opengingen, gezellig druk in de kelders van Tour & Taxis.
 
“Vendors en resellers komen graag naar Business Village,” zegt Degreef. “De onderlinge contacten zijn belangrijk, en de resellers willen de producten toch ook graag nog eens bekijken.” Degreef deelt de bezoekers in drie groepen in: diegenen die echt interesse hebben in de producten zelf en er alles over te weten willen komen, resellers die vooral komen om te netwerken en een aantal producten willen meepikken, en diegenen die vooral voor de party komen. “Dat is een goede mix, en dit maakt Business Village een sterk event. Als broadliner heb je een dergelijk groot event nodig.” Daarnaast zet Ingram Micro ook zijn SMB roadshows verder. “Die hebben een ander doel. Daar moeten we minder producten tonen, maar vooral praten over de diensten die we te bieden hebben. Die zijn toch soms nog te weinig bekend.”
 
Ook algemeen directeur Steve Meynen toonde zich tevreden over Business Village. “De laatste maanden doen we het echt heel goed. Cijfers tonen aan dat we marktaandeel winnen, en dat heeft veel te maken met het feit dat we enorm veel contact hebben met onze klanten. Ik wil zoveel mogelijk ‘feet in the street’ hebben.”
 
De komende maanden mogen de Ingram Micro resellers zich dus ook aan aardig wat extra aandacht van Ingram Micro verwachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business