De freewaregids: onmisbare software voor nop

De freewaregids, maak je notebook vakantieklaar, harde schijf versus SSD, interactief presenteren

De beste gratis software
Met gratis software komt de doorsnee pc-gebruiker al een heel eind. Maar het aanbod is groot, en de kwaliteit niet gegarandeerd. Gelukkig neemt onze softwaregoeroe je bij de hand.

Solid State Drives
Het einde van de harde schijf is nabij… of toch niet? Dit dossier somt de voor- en nadelen op van Solid State Drives, en koppelt daar meteen een diepgaande, vergelijkende test aan vast.

Interactief presenteren
Een overzicht van de beste hulpmiddelen – zowel software als hardware – om die belangrijke (online) presentatie tot een goed einde te brengen. De aandacht van het publiek is gegarandeerd!

Desktops & Notebooks
Of je nu een netbook, een desktop, een nettop of een game-pc wilt kopen, dit maandelijks overzicht gaat dieper in op de nieuwste pc-systemen en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Deze keer testen we onder andere de nieuwe MacBook Pro 13 inch van Apple.

 

Exclusief: volledige versie SpeedUpMyPC 2010

Ooit komt de dag dat je Windows zo ‘afgeleefd’ is dat je nog maar twee dingen kunt doen: de boel herinstalleren, of je heil zoeken in software zoals SpeedUpMyPC 2010. Dankzij PC Magazine kun je een jaar lang genieten van de schoonmaak- en herstelcapaciteiten van deze uitstekende Nederlandstalige tool.

Probeer daarnaast zeker ook Nero 9 Lite uit, het ideale programma voor het branden van cd’s en dvd’s. En tot slot werpen we in onze videopreview een uitvoerige blik op de werking van de online ontwerptool voor je huis of appartement: Floorplanner.com.

Veel plezier!
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business