Ingram Micro Logistics tekent nieuw contract op

Ingram Micro Logistics heeft een contract afgesloten met de Nederlandse gespecialiseerde distributeur 2Medical-Europe. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de import van innovatieve productenin de medische sector. Ingram Micro staat voortaan in voor de logistiek van 2Medical.

Volgens de overeenkomst gaat Ingram Micro logistieke diensten verlenen aan 2Medical voor heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dat moet 2Medical meer efficiëntie bieden in zijn voorraadketen.
 
Volgens Europees baas Alain Maquet van Ingram Micro EMEA heeft Ingram Micro Logistics een succesvol businessmodel ontwikkeld in Noord- en Latijns-Amerika, en dat model wordt nu wereldwijd uitgerold. “Dat biedt Ingram Micro de mogelijkheid om ook buiten de IT-distributie groei te realiseren.” Ingram Micro Logistics biedt supply chain diensten aan fabrikanten, uitgevers, retailers en webwinkels. Daarbij kan zowel gebruik gemaakt worden van de infrastructuur van Ingram Micro als van infrastructuur van derde partijen. Door hun logistiek aan Ingram Micro Logistics uit te besteden, kunnen deze bedrijven hun voorraad beter benutten, overschakelen van een vaste naar een variabele kostenstructuur en hun bereik uitbreiden.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business