Prijspromotie bij Falconstor

Databeveiligingsspecialist FalconStor Software kondigt een virtualisatiepromotie aan waarmee resellers betere marges kunnen maken op virtualisatieprojecten van beperkte omvang.

“Virtualisatie heeft pas zin als een organisatie drie fysieke servers in bedrijf heeft,” zegt Joris van der Heijde, sales territory manager Benelux van FalconStor. “Als je je bedenkt hoe gewoon het is geworden om een fileserver, printserver, e-mailserver, netwerkserver of een databaseserver in gebruik te hebben, betekent dit een potentieel bereik van een groot aantal organisaties. Uiteraard willen al deze organisaties zo min mogelijk te maken hebben met down time, fault tolerance of disaster recovery. Projecten van deze omvang hebben voor resellers echter weinig waarde omdat er weinig marge op wordt gemaakt. Daardoor worden het onaantrekkelijke trajecten. Ons zeer aantrekkelijke aanbod is voor resellers die de servers en storage omgeving van klanten met beperkte eisen willen virtualiseren. Het levert de reseller directe een goede marge op.”

Tot 15 juni 2010 is FalconStor® Network Storage Server (NSS) Virtual Appliance met een licentie voor 1 terabyte storage capaciteit verkrijgbaar voor een prijs van 800 euro. Dit is een korting van 400 euro als kan worden aangetoond dat de VMware vSphere™ 4 Essentials Bundle is aangeschaft. Beide producten moeten wel binnen een tijdsspanne van 10 dagen gekocht worden. VMware biedt momenteel de vSphere™ 4 Essentials Bundle aan voor een promotieprijs van 405 euro. Deze producten zijn zowel bij de FalconStor als de VMware distributeurs te verkrijgen. VMware wordt in België verdeeld door Altimate en Tech Data Azlan, FalconStor wordt verdeeld door Avnet.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business