SieCom neemt Panasonic klanten van Sencit Enterprise over

De Panasonic klanten van Sencit Enterprise Belgium, het vroegere CSS Telecom – QCOM, gaan naar SieCom over. Het gaat onder andere over Idé Belgium (26 GiFi-winkels in Vlaanderen), County House Hotel Brussel en Parkhotel Brugge. Met deze overname versterkt SieCom opnieuw haar marktaandeel in Panasonic oplossingen.

Vorige week raakte al bekend dat een zusterbedrijf van SieCom, Nextel, de Avaya-klanten overnam van Sencit Enterprise. Dat bedrijf staakte eind maart zijn activiteiten.
 
 “Dankzij onze uitgebreide marktkennis en ervaring kunnen wij de overgenomen klanten bedrijfszekerheid en continuïteit van hun onderneming garanderen, zegt Gie Laurijssen, managing partner van SieCom. “Bovendien is dit een extra kans voor SieCom om onze specialiteit inzake Unified Communications–oplossingen breder in de markt te plaatsen.”
 
Ondanks de crisis zette SieCom de afgelopen jaren sterke groeicijfers neer. In 2007 nam het bedrijf nog 400 Panasonic klanten over van United Telecom. In mei verhuist de telecomintegrator naar een groter bedrijfspand in Aartselaar om een team van 60 medewerkers onder te brengen.
 
Als telecom integrator specialiseert SieCom zich in de oplossingen van Panasonic, Siemens en Enterasys.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business