Nieuws

Acronis intensiveert kanaalfocus in Benelux

Acronis intensiveert zijn kanaalfocus in de Benelux-regio. Met de introductie van Acronis Academy, de aanstelling van kanaalmarketingspecialiste Inge Spoelders en de opening van een nieuw kantoorpand geeft het bedrijf blijk van zijn toewijding aan de regio.

Na de introductie in Nederland via Portland wordt de Acronis Academy uitgerold naar kanaalpartners en eindgebruikers in België. De Acronis Academy vervangt het bestaande certificeringprogramma van Acronis en biedt een uitgebreider programma met technische en verkooptraining op uiteenlopende niveaus.
 
“De Acronis Academy is een integraal programma dat partners een breed scala aan expertise biedt en hen in staat stelt om hun kennis van disaster recovery-scenario’s en –oplossingen te verbeteren,” zegt Dirk Raeymaekers, directeur Channel & Business Development Benelux.
 
Het lokale Benelux-team van Acronis, dat kanaalpartners in België, Nederland en Luxemburg van ondersteuning voorziet, is versterkt door de recente aanstelling van kanaalmarketingspecialiste Inge Spoelders. Het team zal komende zomer ook verhuizen naar een groter kantoorpand met interne trainingfaciliteiten waar Acronis het trainingprogramma van de Acronis Academy kan verzorgen.
 
Acronis introduceert daarnaast een nieuwe retailkanaal via zijn distributeur TechData, die het consumentenproduct Acronis True Image Home 2010 zal gaan aanbieden. Deze oplossing is recent uitgebreid met functionaliteit voor online back-ups en continue gegevensbeveiliging.
 
Recent zette Acronis ook zijn samenwerking stop met EasyComputing als ‘republisher’ van zijn software.
 
In IT Reseller 24 leest u een uitgebreid interview met Acronis. IT Reseller 21 verschijnt op 21 mei.
 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business