Nieuws

Symantec: eerste hulp bij belastingen

Van eind april tot half juli kunnen consumenten die Norton 360 kopen een gratis Digipas eID lezer van Vasco krijgen. Met deze actie hoopt Symantec de verkoop van Norton 360 via het kanaal een duwtje in de rug te geven.

De pakketten van Norton 360 die tussen nu en half juli verkocht worden, zullen een waardebon bevatten die de klant kan invullen en opsturen naar een fulfillment center van Symantec. Binnen de vier weken ontvangt de klant dan een Vasco Digipass 905 eID kaartlezer bij zich thuis, compleet met installatie instructies. De timing is belangrijk: “rond deze tijd moet iedereen zijn belastingbrief invullen,” zegt channel marketing manager Christel Van der Perre van Symantec.
 
Bij Symantec verwacht men niet meteen dat resellers het initiatief zullen boycotten omdat ze liever zelf de omzet van de kaartlezer gemaakt hadden. “We hebben wel al een reactie gekregen van een reseller die nogal wat omzet met kaartlezers maakt,” geeft country sales manager consumer products Harry Klein toe. “Maar we wilden iets extra geven dat verband houdt met onze eigen producten, en dan kom je al snel in de IT of multimedia terecht.” Maar we hopen dat een reseller in de eerste plaats ons product aanprijst omwille van de volledigheid van het pakket.
 
Bovendien wil Symantec tijdens deze periode waarin misschien meer mensen online gaan, een lans breken voor een goede beveiliging. “Dat is ook onze rol als marktleider in beveiliging,” zegt Harry Klein.
 
De actie met Vasco is een eerste samenwerking tussen Symantec en Vasco. “We ontmoeten elkaar regelmatig in de markt en zijn bijzonder complementair,” zegt Klein. “Niets sluit uit dat hier nog verdere samenwerking uit komt.”
 
Consumenten kunnen tegelijk met de actie voor de gratis kaartlezer ook deelnemen aan een tombola ten voordele van Child Focus. De winnaar wordt bekend gemaakt op 9 augustus en krijgt een ecocheque van 1.000 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business