Nieuws

Drie kopen, twee betalen

Netwerkspecialist Netgear heeft een speciale manier gevonden zijn resellers te laten profiteren van het goede jaar dat het bedrijf in 2009 maakte. Van een aantal actieproducten kan de reseller er drie krijgen door er twee te betalen.

Netgear zegt een goed 2009 te hebben gemaakt en schrijft die resultaten toe aan de resellers. Om hen te bedanken krijgen ze tot eind mei, of zolang de voorraad strekt, drie producten voor de prijs van twee. De promotie slaat op de consumentenproduten van Netgear.
 
“De lente is begonnen en resellers willen nog graag voordat de zomer begint een flinke omzetspurt maken” zegt country manager Richard Jonker van Netgear. “Netgear biedt hen met deze actie de mogelijkheid om hun klanten hoge kortingen op sommige consumentenproducten te bieden.”
 
De voorjaarsactie is van toepassing op o.a. wireless N (modem) routers, entry level ReadyNAS producten en wireless N clients. Resellers kunnen contact opnemen met hun distributeur of Netgear zelf voor meer informatie en de actievoorwaarden. In België wordt Netgear gedistribueerd via Ingram Micro en Tech Data.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business