Communicatiespecialist Avaya verlengt de nul procent intrest financieringsmogelijkheden voor channel partners en distributeurs tot eind september 2010. De nieuwe regeling geldt nu ook voor nieuwe oplossingen, zoals Business Communications Manager en Communication Server 1000-portfolio’s. Avaya Financial Services (AFS) en Avaya willen klanten met deze verlenging van bijna zes maanden helpen bij het investeren in de […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Communicatiespecialist Avaya verlengt de nul procent intrest financieringsmogelijkheden voor channel partners en distributeurs tot eind september 2010. De nieuwe regeling geldt nu ook voor nieuwe oplossingen, zoals Business Communications Manager en Communication Server 1000-portfolio’s.

Avaya Financial Services (AFS) en Avaya willen klanten met deze verlenging van bijna zes maanden helpen bij het investeren in de nieuwste technologie onder huidige economische omstandigheden. De lijst van producten die op basis van deze financiering beschikbaar zijn, is uitgebreid met het overgrote deel van de oplossingen van het voormalige Nortel Enterprise Solutions (NES) dat door Avaya is overgenomen. Daartoe behoren producten als Business Communications Manager (BCM) en Communication Server 1000 (CS1K).

Alles samen is nu ongeveer negentig procent van de Avaya- en NES-oplossingen beschikbaar via de nul-procentfinancieringsactie. Channel partners en distributeurs hebben daardoor niet meer te maken met voorfinancieringskosten en verborgen kosten. Verder betalen ze drie jaar geen rente over de financiering.

“Onder de huidige economische omstandigheden is liquiditeit de grootste zorg van veel Europese bedrijven. Het is voor veel organisaties steeds moeilijker om investeringen te rechtvaardigen, zelfs voor bedrijfskritische technologie”, zegt Paul Fazakerley, Europees programmadirecteur bij AFS. “Sinds het begin van deze promotieactie hebben veel bedrijven ons laten weten dat de beschikbaarheid van deze financiering de doorslaggevende factor is in het wel of niet investeren in technologie.”