Nieuws

Autodesk benoemt Wim Muijsert tot partner manager Benelux

Ontwerpsoftware specialist Autodesk heeft Wim Muijsert (49) benoemd tot partner manager Benelux. Muijsert is in deze functie verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van het indirecte Value Added Reseller (VAR)-kanaal in de strategische verticals AEC en Manufacturing binnen Autodesk Benelux.

Muijsert zal onder andere een bijdrage leveren aan het bepalen van de juiste groeistrategie van Autodesk in de regio, zowel voor bestaande markten als voor nieuwe groeimarkten. Muijsert heeft een aantal speerpunten benoemd waar hij zich op gaat richten: “Ten eerste ga ik me inzetten voor een sterke omzetgroei. Het in kaart brengen van potentiële klanten en nieuwe doelgroepen is een belangrijk onderdeel hiervan. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om ons productportfolio bij bestaande klanten uit te breiden. Ten tweede zie ik het ondersteunen en optimaliseren van het sales-proces bij strategische klanten als een aandachtsgebied. Hiermee kunnen we de win-rate naar een hoger niveau brengen. Ten slotte zal ik me richten op mijn rol als vertegenwoordiger van de strategische belangen van onze VAR’s binnen de Autodesk-organisatie”, aldus Muijsert.

De functie van partner manager Benelux ziet Muijsert als een grote uitdaging: “Autodesk is overal aanwezig in onze maatschappij, of het nu om het ontwerp en de ontwikkeling van een koffiezetapparaat, een gebouw, een computerspelletje of een animatiefilm gaat. Het spreekt mij aan om te werken bij een van de meest vooraanstaande softwareleveranciers ter wereld. Ik zie het als een boeiende, nieuwe uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw en het succes van het partnerkanaal in de Benelux.”

Muijsert werkte eerder onder meer bij HP, Macromedia en Adobe.

Tegelijk met de benoeming van Wim Muijsert maakte Autodesk ook de benoeming bekend van Ruud Goulooze (50) tot country manager van Autodesk Benelux. Goulooze werkte eerder ondermeer bij Allegro en Novell.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business