Nieuws

Belgacom sluit samenwerkingsakkoord met Ingram Micro

Belgacom heeft een distributieakkoord gesloten met Ingram Micro. Ingram Micro krijgt de distributie toebedeeld van alle materiaal voor het netwerk van 250 ICT-resellers dat Belgacom dit jaar opzet.

Eind maart maakte Belgacom al bekend dat ze voortaan volledige ICT-oplossingen aanbiedt voor kmo’s via een netwerk van 250 ICT-resellers. In dit kader tekende Belgacom nu een overeenkomst met Ingram Micro, die als verdeler van de hardware naar de resellers zal opereren.
 
Belgacom wil voor het einde van het jaar een netwerk van zo’n 250 lokale IT-resellers uitbouwen om haar ICT-aanbod op de kmo-markt te versterken. Momenteel hebben al zo’n 120 partners ingetekend op het nieuwe aanbod. Via dit netwerk worden totaaloplossingen  aan de kmo’s aangeboden: hardware in combinatie met telecom en it-oplossingen via de cloud, zoals onder andere back-up en security- en hosted emaildiensten.
 
De uitbouw van het netwerk is nog niet afgerond maar Belgacom heeft er alle vertrouwen in dat het haar streefdoel van 250 IT-resellers voor het einde van het jaar zal halen.
 
 Ingram Micro staat sinds begin april in voor de verdeling van de hardware bij de IT-resellers. Volgens het persbericht kunnen de IT-resellers genieen van een uiterst efficiënte service, en kunnen de IT resellers op hun beurt snel leveren aan de KMO klanten.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business