Nieuws

Op kantoor bij Facebook, Twitter en Red Bull

Liever een hippe en trendy werkplek dan een saai en grijs kantoor. Weg met de ministerielook uit ‘De collega’s’! Wij gingen trends spotten over de oceaan. Ziehier de drie coolste plekken om te werken.

Gratis Red Bull drinken op je bureau
Red Bull – Santa Monica, California

Het hoofdkantoor van Red Bull lijkt wel op een skatebaan. Doorheen het hele gebouw loopt een vreemde bruine constructie. Redelijk vernieuwende architectuur toch. Een filmzaal voor de werknemers. Tja, normal stuff in Amerika zeker? Verder verwennen ze hun werkvolk natuurlijk ook nog met een eigen opnamestudio én gymzaal. Een dipje op het werk? Even bijtanken met Red Bull.

> Bekijk de foto’s

Neem je verfborstel mee naar kantoor 
Facebook – Palo Alto, California

Van buitenaf zien de Facebookkantoren er superhip uit. Net een hele rij computerschermen achter elkaar, elk met z’n eigen binnenkleur die mooi tot buiten doorwerkt. Binnenin lijken de bureaus op een kruising tussen een toonzaal van een winkel en een loft. Ze schreeuwen om een final touch. Muren zijn wit gebleven, hoeken lijken op een onafgewerkte bouwwerf. Laat dat nu net de bedoeling zijn! Zoals iedereen op Facebook zijn profiel een heel eigen invulling geeft, zo kunnen werknemers ook hun creativiteit botvieren op kantoor. Ze mogen zelf verven en timmeren!

> Bekijk de foto’s

Twitterbier, of toch maar thee?
Twitter – San Francisco, California 

Twitter tea time. Een traditie bij Twitter op vrijdag. Dan presenteren werknemers voor alle collega’s de projecten waaraan ze werken. Zo blijft iedereen op de hoogte. Het Twitterkantoor heeft wel enkele pingpong- en voetbaltafels staan. Maar ontspannen doen de werknemers vooral met de Wii Tennis. Benieuwd of ze intussen ook twitteren. Wat direct in het oog springt bij een wandeling door de Twitterkantoren: het gisten van een bruinachtige substantie. Bier, volgens het Twitterteam. Wanneer we vragen welk type bier het brouwsel wordt en welke graansoorten worden gebruikt, blijft het verdacht stil …

Bekijk de foto’s

Lees ook:

> Facebook profiteert van de crisis
> Nieuwe snufjes op kantoor

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business