Een jaar nadat Fujitsu de 50 procent participatie in Fujitsu Siemens overnam van Siemens, komt het tot een samensmelting van Fujitsu Technology Solutions en de dienstentak Fujitsu Services. Dat leidt tot een reeks nieuwe benoemingen. Zo zal Steven Van Hoorebeke als managing director het nieuwe bedrijf leiden in België en Luxemburg. Van Hoorebeke is 52 en […]

Advertentie

Een jaar nadat Fujitsu de 50 procent participatie in Fujitsu Siemens overnam van Siemens, komt het tot een samensmelting van Fujitsu Technology Solutions en de dienstentak Fujitsu Services. Dat leidt tot een reeks nieuwe benoemingen. Zo zal Steven Van Hoorebeke als managing director het nieuwe bedrijf leiden in België en Luxemburg.

Van Hoorebeke is 52 en heeft een lange carrière achter de rug bij bedrijven als Oracle en Logica. Bij Logica werd hij in 2007 nog uitgeroepen tot ‘country manager of the year’. Volgens Fujitsu is zijn aanstelling illustratief voor de start van de nieuwe Fujitsu groep.  Hij moet de volgende fase van Fujitsu, het streven naar een leiderspositie als totaalleverancier van IT-infrastructuur, sturen en mee vormgeven.
 
In het kader van deze nieuwe koers, zal Van Hoorebeke in eerste instantie de nadruk leggen op belangrijke waarden als kwaliteit en duurzaam ondernemen.  In het persbericht over de aanstelling van Van Hoorebeke benadrukt Fujitsu dat het bedrijf al meer dan twintig jaar zijn verantwoordelijkheid opneemt tegenover het milieu.
 
Het eengemaakte Fujitsu telt ongeveer 300 medewerkers in België en nog eens 80 in Luxemburg.
Advertentie