Keyware, een Belgisch technologiebedrijf gespecialiseerd in betaalsystemen en transactiebeheer, gaat zijn activiteiten uitbreiden naar Nederland. Het bedrijf gaat verkopers op de baan sturen in de zuidelijke provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Dicht bij de Belgische grens dus. Keyware verhuurt betaalterminals aan zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, steden, gemeenten en politiediensten. In 2009 sloot Keyware al een […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Keyware, een Belgisch technologiebedrijf gespecialiseerd in betaalsystemen en transactiebeheer, gaat zijn activiteiten uitbreiden naar Nederland.

Het bedrijf gaat verkopers op de baan sturen in de zuidelijke provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Dicht bij de Belgische grens dus. Keyware verhuurt betaalterminals aan zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, steden, gemeenten en politiediensten.

In 2009 sloot Keyware al een partnerschap af met de Nederlandse autorisatiepartner Paysquare. Daardoor kan Keyware via zijn eigen betaalplatform betaalautorisaties aanbieden voor kredietkaarten en debetkaarten. Die overeenkomst is een belangrijk onderdeel in de buitenlandse expansiestrategie, laat het bedrijf weten in een persbericht.

Keyware heeft momenteel meer dan tienduizend actieve klanten, samen goed voor ongeveer vijftig miljoen betaal- en getrouwheidstransacties per jaar. Het bedrijf heeft vijftig medewerkers. Eerder deze maand maakte Keyware bekend dat het afgelopen boekjaar afgesloten werd met een nettoverlies van 0,8 miljoen euro. Dat is lichtjes beter dan het jaar ervoor, maar het bedrijf is vooral teverden met de nettocashflow, die voor het eerst positief was.