Beveiligingsbedrijf Panda Security heeft Tom Borremans aangesteld als sales manager Benelux. Een van zijn doelstellingen is het aantal resellers verder uit te breiden.   Borremans werkt sedert 2004 bij Panda, eerst als account manager Belux, later als sales manager Belux. Hij krijgt er nu dus ook Nederland bij en beheert de sales voor de […]

Advertentie

 

Beveiligingsbedrijf Panda Security heeft Tom Borremans aangesteld als sales manager Benelux. Een van zijn doelstellingen is het aantal resellers verder uit te breiden.

 

Borremans werkt sedert 2004 bij Panda, eerst als account manager Belux, later als sales manager Belux. Hij krijgt er nu dus ook Nederland bij en beheert de sales voor de hele Benelux. Eerder werkte Borremans bij Tech Data en Computer Associates.

 

Bij Panda volgt hij Christophe Defrance op die pas in de zomer van vorig jaar aangesteld werd als sales manager Benelux. Defrance is sinds begin dit jaar aan de slag als channel manager bij Dell.

 

Tom Borremans zegt er naar uit te kijken Panda Security verder uit te bouwen tot een nog solidere Benelux beveiligingspartner. “De verdere uitbreiding van het aantal resellers maar ook de introductie van nieuwe op cloud gebaseerde oplossingen zullen hierbij een belangrijke rol spelen. Mijn doel is Panda Security neer te zetten als dé expert in cloud-beveiliging."

Advertentie