Nieuws

Brocade breidt channel team verder uit

Opslag en netwerkenspecialist Brocade breidt zijn Europese channel team verder uit. De Nederlander Berry de Jong is aangesteld als nieuwe channel manager voor de Benelux. Door zijn team uit te breiden, wil Brocade nog beter voldoen aan de wensen en eisen van zijn networking partners.

In verschillende landen binnen de EMEA regio zijn de channel teams uitgebreid en is er grotere aanwezigheid van Brocade gecreëerd door samen te gaan werken met vooraanstaande distributeurs, VARS en systeem integrators.

EMEA channel directeur Amanda Giddins vindt de uitbreiding van het channel team een geweldige kans voor spelers binnen het kanaal die zich richten op IP en op zoek zijn naar betere marges en nieuwe manieren om extra inkomsten te genereren via Brocade’s complete portfolio van innovatieve networking producten en diensten. “Door het channel salesteam lokaal uit te breiden kunnen wij onze partner voorzien van de tools die zij nodig hebben om hun inkomsten te maximaliseren.” Ook in Frankrijk en Italië zijn de channel teams uitgebreid, terwijl de werking van het channel team in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gereorganiseerd werd om de partners beter bij te staan.

Berry de Jong moet in de Benelux een sterk IP channel ecosysteem te bouwen. In zijn vorige functie binnen Brocade was Berry de Jong sales leader IBM Datacenter Networking Technologies Benelux IMT. Voordat hij in 2008 bij Brocade kwam, was de Jong zes jaar werkzaam bij Allied Telesis waar hij sales director was voor de Benelux.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business