Wise Registry Cleaner is een van de veiligste programma’s om je register op te ruimen. De interface is zo eenvoudig opgebouwd dat zelfs onervaren gebruikers ermee overweg kunnen. Het programma scant in het Windowsregister naar onjuiste of verouderde informatie, waarna het deze probeert te herstellen. Hierdoor kan je systeem achteraf sneller en beter werken. [download_file] […]

Advertentie

Wise Registry Cleaner is een van de veiligste programma’s om je register op te ruimen. De interface is zo eenvoudig opgebouwd dat zelfs onervaren gebruikers ermee overweg kunnen.

Het programma scant in het Windowsregister naar onjuiste of verouderde informatie, waarna het deze probeert te herstellen. Hierdoor kan je systeem achteraf sneller en beter werken.

[download_file]

Wise Registry Cleaner 5.12

Als je wilt, kun je na elke scan alle individuele items bekijken, maar alles automatisch laten herstellen is evengoed mogelijk. Wijzigingen worden altijd bijgehouden, zodat eventuele problemen snel te herstellen zijn.

Extra handig is dat Wise Registry Cleaner een Nederlandstalige interface biedt. Sinds kort zijn er ook verschillende skins beschikbaar en is volgens de makers ook de snelheid verbeterd. Het programma probeert tijdens de installatie wel het zusterprogramma Wise Disk Cleaner mee te installeren, maar dit kun je nog altijd uitvinken.

Windows (alle versies)

Advertentie