Nieuws

Avnet verdeelt Exinda

Exinda, leverancier van oplossingen voor traffic shaping en optimalisatie, gaat een distributieovereenkomst aan  met Avnet Technology Solutions. De overeenkomst houdt in dat Avnet Technology Solutions de producten van Exinda via zijn resellers in de Benelux distribueert om Exinda zo te helpen de marktpenetratie in deze regio te vergroten.

Avnet zorgt ervoor dat de dealers de benodigde trainingen en marketingondersteuning krijgen om de volledige optimalisatieoplossingen voor WAN op basis van de producten van Exinda te kunnen inzetten, zodat de dealers hun klanten een eenvoudig te gebruiken en betaalbare oplossing kunnen bieden voor het beheren van de bandbreedte en het verbeteren van de prestaties van hun toepassingen.
 
"Deze nieuwe samenwerking met Avnet stelt Exinda in staat sneller te groeien, ons plaatselijke marktaandeel te vergroten en de informatie over onze technologie en waarde sneller bij onze klanten te krijgen," zegt Jan Houtman, hoofd sales bij Exinda voor Europa. "Avnet helpt ons het marktaandeel van onze producten te vergroten. Dankzij het dealernetwerk van Avnet krijgen onze klanten de beste oplossingen, uitstekende ondersteuning en prima service voor al hun behoeften op het gebied van traffic shaping en optimalisatie. We zijn er trots op ons productaanbod in de Benelux uit te kunnen breiden, zeker met een distributiepartner van een dergelijk kaliber!"
 
"Avnet zet zich in om Exinda te helpen nieuwe markten en klantsegmenten te bereiken via ons dealernetwerk", zegt Marcel Elberse, Business Unit Manager Networking & Security, Avnet Technology Solutions Benelux. "Avnet beschikt over de diepe technische expertise en uitgebreide integratiemogelijkheden die Exinda nodig heeft om de zichtbaarheid en hun succes op de markt van de Benelux te vergroten. Door middel van deze samenwerking worden er nieuwe winstgevende mogelijkheden gecreëerd en wordt het succes van Avnet versneld, van Exinda én van onze dealers."
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business