Nieuws

Ingelogd bij Netlog

De 44 miljoen Netlog-gebruikers zullen het ongetwijfeld kunnen uitleggen, maar waar komt de behoefte vandaan om er een digitale versie van jezelf op na te houden?

Jurriaan Persyn (25), Netlog-adept van het eerste uur en inmiddels lead web developer bij de gelijknamige website, waagt zijn kans. “Het is gewoon een andere manier van communiceren. En we zijn geen nerds, nee. Wie online veel vrienden heeft, heeft die in het echte leven ook.”

Jurriaan zat in zijn laatste jaar industrieel ingenieur informatica toen hij, nu drie jaar geleden, werd opgebeld door Toon Coppens (samen met Lorenz Bogaert het brein achter het succes van de sociaalnetwerksite Netlog). Of hij geen zin had om voor Netlog, dat toen nog Incrowd heette, te komen werken? Jurriaan hapte onmiddellijk toe.

Ondertussen werken er ook twee van zijn medestudenten bij Netlog. “Met solliciteren was ik op dat moment nog helemaal niet bezig, maar eigenlijk kon ik me geen betere werkgever inbeelden. Er zijn heel wat bedrijven die websites maken, maar deze website is een bedrijf op zich.”

> Lees verder: ’44 miljoen gebruikers zijn een hele uitdaging’

> Lees ook: Sociaal netwerken … Hoe begin je eraan?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business