Nieuws

Synaps wordt distributeur van Information Mapping

Opleidingsspecialist Synaps wordt distributeur van de Information Mapping methode. Daarmee heeft Information Mapping International een nieuwe partner gevonden om de Benelux-markt actief te bewerken. Synaps breidt met de trainingen over de methode zijn opleidingsaanbod uit.

Information Mapping is een wetenschappelijk onderbouwde en auteursrechtelijk beschermde methode om informatie op een effectieve manier te analyseren, te structureren en te presenteren. Dit zorgt voor een verhoogde efficiëntie binnen organisaties, verbetert klantendiensten en helpt bedrijven om aan diverse kwaliteitsnormen te voldoen.
 
“We verwelkomen Synaps tot het wereldwijde partnernetwerk”, zegt Francis Declercq, CEO van Information Mapping International. “Met Synaps, dat al jarenlang haar sporen verdient in de opleidingssector, hebben wij een zeer waardevolle partner gevonden voor de Benelux-markt. Heel wat bedrijven en organisaties begrijpen dat goed gestructureerde informatie de basis vormt van communicatie, kennisoverdracht en operationele efficiëntie. Denk maar aan de communicatie rond veiligheidsprocedures of reglementen in bedrijven en organisaties waar het essentieel is dat deze informatie begrijpbaar, consistent, makkelijk vindbaar en goed gestructureerd is. Het is daar waar de meerwaarde van Information Mapping ligt.”
 
Synaps wordt door de overeenkomst lid van een wereldwijd partnernetwerk die een licentie hebben om opleiding en diensten te verlenen rondom de Information Mapping Methode. Het Brussels bedrijf versterkt met de trainingen zijn huidig aanbod.
 
CEO Patrick Gubbelmans van Synaps is enthousiast over het partnership: “Als softwaretrainer kennen wij de voordelen, maar ook de beperkingen van technologie. Een sterk document schrijven vraagt niet alleen technische kennis, maar ook afspraken en richtlijnen over de inhoudelijke vorm van een document. Met onze opleiding over Information Mapping kunnen wij een fantastische meerwaarde bieden aan onze klanten, die vaak teksten moeten schrijven, gaande van interne/externe documentatie, over rapporten tot intranetten en websites.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business