AnyDoc Software leverancier van geautomatiseerde document-, gegevensopslag- en classificatieoplossingen, gaat samenwerken met Service Point Belgium, dat zijn nieuwste VAR (Value-Added Reseller) wordt. Als dienstverlener met klanten in alle sectoren en documentintensieve branches maakt Service Point Belgium deel uit van Service Point Solutions. Deze multinational is gespecialiseerd in het uitbesteden van bedrijfsprocessen (BPO – Business Proces […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!AnyDoc Software leverancier van geautomatiseerde document-, gegevensopslag- en classificatieoplossingen, gaat samenwerken met Service Point Belgium, dat zijn nieuwste VAR (Value-Added Reseller) wordt.

Als dienstverlener met klanten in alle sectoren en documentintensieve branches maakt Service Point Belgium deel uit van Service Point Solutions. Deze multinational is gespecialiseerd in het uitbesteden van bedrijfsprocessen (BPO – Business Proces Outsourcing) en het beheer van bedrijfsinhoud (ECM – Enterprise Content Management). Service Point Belgium wordt nu tegelijk eindgebruiker en herverkoper van de producten en oplossingen van AnyDoc Software. Gebruikmakend van oplossingen voor gegevensopslag op basis van OCR for AnyDoc, AnyDocs paradepaardje, en met behulp van Infiniworx, AnyDocs oplossing voor de geautomatiseerde opslag van werkstromen, zal Service Point zijn klanten documentdiensten aanbieden zoals factuurverwerking, postkamerbeheer en beheer van klanten-, patiënten- of personeelsdossiers.
 
“We moeten kunnen vertrouwen op software met een hoge herkenningsnauwkeurigheid die tegelijk flexibele opties inzake digitaal postkamer- en dossierbeheer biedt. Daarenboven moeten filialen even vlot met het systeem kunnen werken als het hoofdkantoor”, vertelt Johan Rambags, Algemeen Directeur van Service Group Belgium. “Dit alles en nog veel meer vinden we bij AnyDoc. Daarom zijn we ook zo enthousiast over onze nauwere samenwerking met AnyDoc, als partner en als gebruiker.”